Adžika je vhodná k rýžovým, zeleninovým i masovým pokrmům.
Používá se také jako přísada ke grilování masa (kuře, ryby, šašlik), do mletých mas, k dušeným a pečeným masům, ochucovadlo drůbeže, jehněčího masa, gulášů, ale díky své aromatické chuti je...
Americké brambory jsou vhodné na různé úpravy brambor.
Složení: sůl, sladká paprika, cibule, česnek, kmín, rozmarýn, bazalka, petrželka, zvýrazňovač chuti(E621), medvědí česnek
.
Minimální množství je 20 g.
.
Pokud požadujete rozdělení do více...
Arabiata je italská rajčatová omáčka se spoustou česneku a špetkou chilli. Směs koření arabiata je připravená do rajčatových omáček na těstoviny, pizzu nebo saláty. Toto příjemně aromatické koření je vhodné i na přípravu kuskusu, pilafu,...
Jihoamerická směs koření. Tato směs má široké využití, můžeme ji použít na masa při pečení i grilování. Kořením ochutíme i šťávy, omáčky, vhodné i do zapečených brambor, těstovin a podobně.
Složení: sůl, cibule, pepř, paprika, řecké seno a...
Tato tradiční směs je určena na grilování, pečení a smažení všech druhů mas, ryb i zeleniny a pro přípravu marinády.
Složení: sůl, kukuřice, česnek, paprika pálivá, paprika sladká, cibule, cukr, bazalka, tymián, oregano, hřebíček, hořčice
Minimální...
Koření na karibské barbecue bylo připraveno z exotických surovin karibské kuchyně, a to pomeranče, manga, citronu, chilli, máty a mořské soli. Koření je krásně aromatické a voňavé po pomerančích a vločky nezralého manga mu dodávají typickou kyselou...
Koření na korejské barbecue bylo namícháno z tradičních surovin korejské kuchyně, a to chilli vloček (gochugaru), sezamu, česneku a nezbytné sojové omáčky.
Připravte marinádu z koření, oleje, vody a kapkou octa. Krátce marinujte kousky masa (kuřecí,...
Marocká kuchyně je proslulá svými bohatými a aromatickými kořeními, které dodávají jídlům jedinečnou chuť a vůni. Grilování v marockém stylu není výjimkou. K přípravě masa a zeleniny se používají směsi koření, které kombinují sladké, slané a pikantní...
Koření na texaské barbecue bylo připraveno na velmi neobvyklém základu, na kávě. Mletá, aromatická, pomalu pražená káva se překvapivě dobře hodí na pomalé grilování velkých kusů mas jako jsou žebírka, hovězí hrudí (brisket) nebo bůček. Nejlepší...
Používá se na pečení, dušení, rožnění a grilování pstruhů a všech sladkovodních ryb.
.
Složení: sůl (max 35 %), paprika červená, česnek, citronová kůra, kurkuma, tymián, cibule a barevný pepř
.
Minimální množství je 20 g.
.
Pokud požadujete...
Bylinková směs se smaženou cibulkou je skvělá do pečených brambor, do bramborové kaše nebo do šťouchaných brambor.
Můžete ji přidat i do sýrových omáček, nebo například do zapékání zeleniny.Bylinkám ani smažené cibulce nedělá dobře dlouhá tepelná...
Jedná se o bylinkovou směs na přípravu omáčky Chimichurri pocházející z Argentiny.
Používejte také jako omáčku ke grilovaným pokrmům, steaku a kuřecímu masu.
Složení: cibule, pepř, česnek, oregano, drcená paprika, petrželka, 35 % soli, hnědý...
Chmeli Suněli je směs koření a bylinek, která pochází z arménské a gruzínské kuchyně.
Užívá se do mletých mas, při přípravě masa ke grilování, do salátů, omáček apod.
Složení: sůl 35 %, bazalka, bobkový list, koriandr, kopr, celer nať, petrželka...
Aromatická směs na výrobu salámu chorizo, která podporujuje jejich zrání.
Složení: koření, aroma, sacharóza, dextróza, antioxidant E316, kořenící extrakt, kouřové aroma
.
Minimální množství je 20 g.
.
Pokud požadujete rozdělení do více balíčků,...
Čubrica je kořenící směs původem z balkánské kuchyně, hodně se používá v Bulharsku.
Je výborná k dochucení mletého masa, zapékaných zeleninových pokrmů a různých mas, do hustých zeleninových polévek, luštěninových jídel, zvláště fazolových, na...
Zelená Čubrica je nepálivá kořenící směs původem z balkánské kuchyně, hodně se používá v Bulharsku.
Je výborná k dochucení mletého masa, zapékaných zeleninových pokrmů a různých mas, do hustých zeleninových polévek, luštěninových jídel, zvláště...
Ďábelská směs je vhodná ke grilování jakéhokoliv masa, nejlepší je kombinace s vepřovým.
Využijete ji i na dochucení zeleniny a omáček.
Složení: jedlá sůl (max. 40%),paprika sladká, koriandr, chilli, římský kmín, česnek, oregano, zvýrazňovač chuti...
Speciální proces fermentace zajišťuje, že koření propůjčuje pokrmům bohatou a pronikavou chuť, zároveň zvýrazňuje přirozené aroma ryb. Stačí jen posypat na rybu před pečením, grilováním nebo smažením, a okamžitě získáte bohatší a chutnější...