Úvod » KOŘENÍ směsi » Směsi se solí » Chimichurri


        

Chimichurri

skladem

 

Číslo produktu: 238
naše cena:
1,3 Kč

do košíku:
  g  

Jedná se o bylinkovou směs na přípravu omáčky Chimichurri pocházející z Argentiny.

Používejte také jako omáčku ke grilovaným pokrmům, steaku a kuřecímu masu.

 

 

Složení: cibule, pepř, česnek, oregano, drcená paprika, petrželka, 35 % soli, hnědý cukr

.

Minimální množství je 20 g.

.

Pokud požadujete rozdělení do více balíčků, napište to, prosím, do poznámky a připočítejte si balné 5 Kč za kus. Odkaz do balného zde

.

 
Odposlechnuto
Chimichurri je původem z Jižní Ameriky, nabízí se hlavně k jehněčímu a hovězímu. Nejlepší červené maso světa totiž produkuje právě Argentina, kde je čimičuri na talíři nezbytnou součástí pouze posoleného hovězího, grilovaného pomalu na dřevě. Musím říct, že tahle zelená omáčka mě úplně dostala. Miluju totiž kyselé i pálivé bylinkové dipy a sosy. A nejenom k masu.  I když se píše, že je vhodná hlavně k hovězímu, s jehněčím, krevetami, kuřecím masem nebo i se zeleninou chutná skvěle. To mám vyzkoušené. Když se totiž u nás griluje, nikdy se nepřipravuje pouze jeden druh masa, ale i cukety a třeba ryby. A také se nikdy přesně nedodržují přesné recepty na marinády a omáčky. K základu, který dodává čimičuri charakteristickou chuť, občas přidáme i bylinku či koření, na které zrovna na záhonku narazíme. Hledání tajné ingredience v originální čimičuri omáčce nám krásně zpříjemní čekání na pochoutky z grilu. Dobrou chuť.
 

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

OTJiZ