Úvod » GRILOVÁNÍ » BBQ Korea


        

BBQ Korea

skladem

 

naše cena:
1,1 Kč

do košíku:
  g  

Koření na korejské barbecue bylo namícháno z tradičních surovin korejské kuchyně, a to chilli vloček (gochugaru), sezamu, česneku a nezbytné sojové omáčky.

Připravte marinádu z koření, oleje, vody a kapkou octa. Krátce marinujte kousky masa (kuřecí, vepřové, hovězí) a zprudka ugrilujte.

Čím se liší korejské barbecue od texaského?

Korejské barbecue a texaské barbecue jsou zcela odlišné způsoby přípravy masa. Korejské barbecue se obvykle vyrábí z tenkých plátků masa, které se grilují na grilu nebo pánvičce. Maso se marinuje v jemných omáčkách s rýžovým octem, sezamovým olejem, chilli vloček a paprikou a podává se s rýží a zeleninou. Na druhé straně, texaské barbecue se většinou připravuje z celých kusů masa, jako jsou plece nebo žebra. Maso se nejprve osolí a poté se pomalu griluje na dřevěném uhlí nebo v kouři při nízkých teplotách po dlouhou dobu, aby se dosáhlo měkké a šťavnaté konzistence. Hlavním rozdílem mezi těmito dvěma stylů barbecue je tedy způsob přípravy masa a použití omáček. Korejské barbecue je rychlejší a má jemnější chuť. Na druhé straně se texaské barbecue vyznačuje nízkými teplotami a dlouhou dobou vaření, což umožňuje uvolnit více chuti z masa.

.

Minimální množství je 20 g.

.

Pokud požadujete rozdělení do více balíčků, napište to, prosím, do poznámky a připočítejte si balné 5 Kč za kus. Odkaz do balného zde

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

ZGFhMDdmO