Koření na texaské barbecue bylo připraveno na velmi neobvyklém základu, na kávě. Mletá, aromatická, pomalu pražená káva se překvapivě dobře hodí na pomalé grilování velkých kusů mas jako jsou žebírka, hovězí hrudí (brisket) nebo bůček. Nejlepší způsob přípravy maso očistit, osolit, posypat kořením a nechat při pokojové teplotě, než se srovná teplota masa s okolím. Pak grilujeme na nepřímém žáru.
Co je typické pro texaské barbecue?
Texaské barbecue se vyznačuje pomalým a dlouhým pečením masa, často na dřevěných uhlících nebo kusech dřeva, což mu dodává charakteristickou chuť a aroma. Hlavním druhem masa používaným pro texaské barbecue je hovězí, ale také se používají vepřové a drůbeží maso. Typické texaské barbecue marinády jsou jednoduché a často se skládají z koření jako je sůl, pepř, chilli a paprika. Místní specialitou jsou také klobásy, které jsou často přidávány k baru na grilu. Kromě toho jsou populární přílohy jako pečené fazole, nakládaná zelenina (okurky, cibule, kukuřice…) a chléb. Texaské barbecue se často podává s různými omáčkami, jako je například sladká rajčatová máčka na nebo ostrá chilli omáčka.
.
Minimální množství je 20 g.
.
Pokud požadujete rozdělení do více balíčků, napište to, prosím, do poznámky a připočítejte si balné 5 Kč za kus. Odkaz do balného zde.
Speciálka na koření Kopra
Rooseveltova 790
160 00 Praha 6 Bubeneč
obchod@kopra.cz
+420 607 635 565
Kamenný obchod PO-ČT 12-19
PÁ 9-14
Vytvořeno systémem www.webareal.cz