Používá se na pečení, dušení, rožnění a grilování pstruhů a všech sladkovodních ryb.
.
Složení: sůl (max 35 %), paprika červená, česnek, citronová kůra, kurkuma, tymián, cibule a barevný pepř
.
Minimální množství je 20 g.
.
Pokud požadujete...
Směs je vhodná na přípravu všech druhů steaků, pečených mas, do gulášů, salátů, do zapečených těstovin, k ochucení všech druhů ryb a mořských pokrmů, k přípravě salátové zálivky.
Složení: pepř, granulát citronové kůry, granulát červené a zelené...
Speciální proces fermentace zajišťuje, že koření propůjčuje pokrmům bohatou a pronikavou chuť, zároveň zvýrazňuje přirozené aroma ryb. Stačí jen posypat na rybu před pečením, grilováním nebo smažením, a okamžitě získáte bohatší a chutnější...
Speciální proces fermentace umožňuje koření uvolňovat svou plnou chuťovou sílu a zároveň zvýrazňuje jejich přirozené aroma. Díky pečlivě vybraným surovinám a procesu fermentace poskytuje Univerzální koření intenzivní a bohatou chuť, která dělá z...
Směs koření na grilování, pečení a smažení ryb nebo kuřecího masa.
Koření grilované ryba je ideální na pstruha, kapra, makrelu nebo podobné ryby s výraznejším masem.
Složení: paprika, chilli, pepř, česnek, sůl, bazalka, oregano a...
Směs na maso, ryby, pečené i smažené kuřecí maso, pro přípravu salsy, na plátky rajčat pečených v troubě
Název této směsi pochází z jižní části USA, kde žijí potomci francouzských osadníků Cajunové.
Ti jsou známí svou specifickou kuchyní, ve které...
Bourbonský pepř je naprosto originální. Jeho aroma je klasicky pepřové, ale má neobvyklý dřevitý, pryskyřičný a zemitý nádech. Obsahuje náznaky citrusů, ovoce a květin. Jeho čerstvá chuť dlouho přetrvává. Nástup pálivé chuti není prudký, ale je...
Směs na přípravu grilovaných mas, salátů, k ochucení všech druhů ryb a mořských pokrmů, k přípravě salátové zálivky.
Složení: pepř černý drcený, česnek, kurkuma, cibule, kyselina citronová, pomerančová kůra, 29% soli, cukr
Recept na...
Francouzská směs na mořské i sladkovodní ryby přivezená ze zámku Fontainebleau.
Sumah dává koření mírně nakyslou chuť a vůni, špenát dodá zeleninové aroma i barvu a česnek ostrost a pikantnost
Složení: sumah, česnek a špenát
.
Pouze na...
Kombinace koření, které se dokonale hodí k přípravě burgerů. Při úpravě jakéhokoliv mletého masa, s touto směsí také nešlápnete vedle.Doporučené množství použití závisí na konkrétním receptu, ale doporučujeme přidat špekové koření do hamburgerové...
Špekové koření s kombinací cibule vás nadchne nejen svou jedinečnou chutí, ale i vůní. Její využití je velmi široké a fantazii se meze nekladou. Lussk špekové koření doporučuje na míchaná vajíčka. Dále je vhodné do masitých a gulášových pokrmů,...
Lahodná a bohatá chuť pro vaši svíčkovou.
Vynikající směs, kterou lze mimo jiné využít i na rajskou omáčku, pečeného králíka, hovězí maso, čočku nebo fazole.
.
Složení: sůl (max. 20 %), cibule, mrkev, pastinák, CELER, tymián, citron, cukr, slanina,...
Výrazná bylinková směs na přípravu vepřového nebo hovězího masa.
Výborně dochutí i mořské nebo sladkovodní ryby. Tato směs se výborně kombinuje s různými marinádami na přípravu masa.
Složení: pepř, paprika, petržel, oregano, rozmarýn, sůl (23 %) a...