Úvod » GRILOVÁNÍ » BBQ Karibik


        

BBQ Karibik

skladem

 

naše cena:
1,3 Kč

do košíku:
  g  

Koření na karibské barbecue bylo připraveno z exotických surovin karibské kuchyně, a to pomeranče, manga, citronu, chilli, máty a mořské soli. Koření je krásně aromatické a voňavé po pomerančích a vločky nezralého manga mu dodávají typickou kyselou chuť.

Připravte marinádu z koření, vody, oleje a ananasové džusu. Krátce marinujte kousky masa (kuřecí, ryby, krevety) a zprudka ugrilujte.

Čím je specifické karibské grilování?

Karibské grilování se vyznačuje explozí chutí a barev, které odrážejí bohatou kulturu a historii regionu. Kromě typických grilovaných mas, jako jsou kuřecí stehna, vepřové kotlety a hovězí steaky, se karibská kuchyně zaměřuje na mořské plody a zeleninu.

Klíčovým prvkem karibského grilování je použití ovocných šťáv a složek v marinádách. Pomeranče a mango jsou obzvláště oblíbené pro jejich sladkou a pikantní chuť, která perfektně doplňuje grilované maso.

Tipy pro grilování v karibském stylu:

  • Používejte čerstvé a kvalitní ingredience.
  • Marinujte maso dostatečně dlouho, aby se stihlo prolnout s ovocnými šťávami a kořením.
  • Grilujte maso na středním ohni, abyste ho nespálili.
  • Během grilování maso pravidelně otáčejte a potírejte marinádou.
  • Podávejte maso s karibskými přílohami, jako je rýže, fazole a salát.

Karibské grilování je skvělý způsob, jak si vychutnat exotické chutě a zažít něco nového. Experimentujte s různými ovocnými šťávami a ovocnými složkami a najděte si svou oblíbenou kombinaci.

.

Minimální množství je 20 g.

.

Pokud požadujete rozdělení do více balíčků, napište to, prosím, do poznámky a připočítejte si balné 5 Kč za kus. Odkaz do balného zde

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

YTBhMT