Koření na karibské barbecue bylo připraveno z exotických surovin karibské kuchyně, a to pomeranče, manga, citronu, chilli, máty a mořské soli. Koření je krásně aromatické a voňavé po pomerančích a vločky nezralého manga mu dodávají typickou kyselou chuť.
Připravte marinádu z koření, vody, oleje a ananasové džusu. Krátce marinujte kousky masa (kuřecí, ryby, krevety) a zprudka ugrilujte.
Karibské grilování se vyznačuje explozí chutí a barev, které odrážejí bohatou kulturu a historii regionu. Kromě typických grilovaných mas, jako jsou kuřecí stehna, vepřové kotlety a hovězí steaky, se karibská kuchyně zaměřuje na mořské plody a zeleninu.
Klíčovým prvkem karibského grilování je použití ovocných šťáv a složek v marinádách. Pomeranče a mango jsou obzvláště oblíbené pro jejich sladkou a pikantní chuť, která perfektně doplňuje grilované maso.
Karibské grilování je skvělý způsob, jak si vychutnat exotické chutě a zažít něco nového. Experimentujte s různými ovocnými šťávami a ovocnými složkami a najděte si svou oblíbenou kombinaci.
.
Minimální množství je 20 g.
.
Pokud požadujete rozdělení do více balíčků, napište to, prosím, do poznámky a připočítejte si balné 5 Kč za kus. Odkaz do balného zde.
Speciálka na koření Kopra
Rooseveltova 790
160 00 Praha 6 Bubeneč
obchod@kopra.cz
+420 607 635 565
Kamenný obchod PO-ČT 12-19
PÁ 9-14
Vytvořeno systémem www.webareal.cz