Úvod » KOŘENÍ směsi » Směsi bez soli » Citronový pepř
Směs je vhodná na přípravu všech druhů steaků, pečených mas, do gulášů, salátů, do zapečených těstovin, k ochucení všech druhů ryb a mořských pokrmů, k přípravě salátové zálivky.
Složení: pepř, granulát citronové kůry, granulát červené a zelené papriky, pastinák, aroma
. Minimální množství je 20 g. . Pokud požadujete rozdělení do více balíčků, napište to, prosím, do poznámky a připočítejte si balné 5 Kč za kus. Odkaz do balného zde. . Recept na kapra s citrónovým pepřem 800g kapra, 20 gramů granulovaného česneku, citrónový pepř, hrst sušené petrželky, sůl, olivový olej, 1 citron Kapra zbavíme kůže a nařežeme filety - nejlépe den předem. Osolíme, potřeme rozetřeným česnekem se solí, opepříme citronovým pepřem, posypeme petrželkou a necháme uležet do druhého dna. Pak jej buď v troubě nebo na pánvičce opečeme na olivovém oleji z obou stran. Podáváme s citronem, zadělávanou zeleninkou a bagetou. |
Speciálka na koření Kopra
Rooseveltova 790
160 00 Praha 6 Bubeneč
obchod@kopra.cz
+420 607 635 565
Kamenný obchod PO-ČT 12-19
PÁ 9-14
Vytvořeno systémem www.webareal.cz