Úvod » KOŘENÍ jednodruhové » Cayennský pepř


        

Cayennský pepř

skladem

 

Číslo produktu: 157
naše cena:
1,5 Kč

do košíku:
  g  

Vyrábí se z jemně namletých chilli papriček. Do Evropy se dostal z Indie v 16. století.

 

Použití v kuchyni: Na maso, do polévek, omáček i salátů.

.

Minimální množství je 20 g.

.

Pokud požadujete rozdělení do více balíčků, napište to, prosím, do poznámky a připočítejte si balné 5 Kč za kus. Odkaz do balného zde

.

Recept na Cayennskou zeleninovou polévku

Sůl, 2 mrkve, pórek, konzerva sterilovaných loupaných jablíček, 6 brambor, máslo, cayennský pepř, 600ml zeleninového vývaru

Brambory, pórek a mrkev nakrájíme. Zeleninu podusíme na másle. Pak zalijeme vývarem a pod pokličkou vaříme 10 minut. Rajčata nakrájíme na čtvrtky. Potom je i se šťávou přidáme do polévky. Polévku ochutíme cayennským pepřem a provaříme.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

NTVmYmI