Úvod » KOŘENÍ jednodruhové » Cayennský pepř
Vyrábí se z jemně namletých chilli papriček. Do Evropy se dostal z Indie v 16. století.
Použití v kuchyni: Na maso, do polévek, omáček i salátů.
.
Minimální množství je 20 g.
.
Pokud požadujete rozdělení do více balíčků, napište to, prosím, do poznámky a připočítejte si balné 5 Kč za kus. Odkaz do balného zde.
.
Recept na Cayennskou zeleninovou polévku
Sůl, 2 mrkve, pórek, konzerva sterilovaných loupaných jablíček, 6 brambor, máslo, cayennský pepř, 600ml zeleninového vývaru
Brambory, pórek a mrkev nakrájíme. Zeleninu podusíme na másle. Pak zalijeme vývarem a pod pokličkou vaříme 10 minut. Rajčata nakrájíme na čtvrtky. Potom je i se šťávou přidáme do polévky. Polévku ochutíme cayennským pepřem a provaříme.
Speciálka na koření Kopra
Rooseveltova 790
160 00 Praha 6 Bubeneč
obchod@kopra.cz
+420 607 635 565
Kamenný obchod PO-ČT 12-19
PÁ 9-14
Vytvořeno systémem www.webareal.cz