Úvod » KOŘENÍ jednodruhové » Pepř bílý mletý
Pepř bílý jsou oloupané, zcela zralé bobule.
Namočí se ve vodě po dobu jednoho týdne, kdy se slupka změkčuje a rozkládá.
Třením se pak odstraní zbytky slupky a oloupaná semena se vysuší.
Jiný způsob jak získat bílá jádra zbavená slupky je sesbírat pepřová jádra v ptačím trusu a důkladně je vyčistit.
Takto se získává ten nejkvalitnější bílý pepř. Pták nejlépe pozná, kdy jsou pepřová zrna zralá.
Bílý pepř je jemnější, používá se zejména v čínské a thajské kuchyni, přidává se také do salátů, smetanových omáček, světlých omáček a jídel z brambor.
.
Minimální množství je 20 g.
.
Pokud požadujete rozdělení do více balíčků, napište to, prosím, do poznámky a připočítejte si balné 5 Kč za kus. Odkaz do balného zde.
Speciálka na koření Kopra
Rooseveltova 790
160 00 Praha 6 Bubeneč
obchod@kopra.cz
+420 607 635 565
Kamenný obchod PO-ČT 12-19
PÁ 9-14
Vytvořeno systémem www.webareal.cz