Suroviny: Mleté vepřové maso, játra, slanina, houby, šunka, cibule, čili papričky, kečup, pepř, sůl, tuk
Na pánvi rozpálíme tuk, přidáme na kousky nakrájené vepřové maso z kotlety a opékáme. Postupně přidáme též na kousky nakrájená játra, na kostičky pokrájenou slaninu, žampiony na plátky, šunku na nudličky, na jemno pokrájenou cibuli a feferonky. Ochutíme solí, kečupem, pepřem dle chuti. Na ohni ponecháme do té doby, než je maso měkké. Podáváme se zeleninovou oblohou a jako přílohu lze použít rýži, brambory, hranolky i bramboráčky.
Recept byl použit z publikace Tradiční recepty na stránkách Královéhradeckého kraje
.
Jen pro silné povahy asi s "plechovými" ústy je naše další chilli
.
Další krajové speciality najdete pod štítkem Královéhradecký kraj