Krůtí vykostěné stehno nakrájejte na nudličky, osolte, opepřete, pokapejte olivovým olejem,
přidejte sojovou omáčku a nechte v lednici alespoň 2 hodiny uležet.
Nakrájejte na větší kostičky papriku trikoloru, od každé polovinu, hráškové lusky, fazolové lusky, 2 červené cibule na osminky,
2 cm očištěného zázvoru na drobné kousky, polovinu pórku na kolečka, pár krémových žampionů....malé můžete nechat celé, větší překrojte.
Ve vok pánvi rozpalte olivový olej, přidejte všechnu nakrájenou zeleninu a asi 15 minut za občasného promíchání opékejte.
Do druhé pánve nalijte lžíci oleje a zprudka opečte maso, to vsypte do opečené zeleniny, zalijte naběračkou jakéhokoli vývaru,
podle chuti přidejte ještě sojovou omáčku a na zahuštění použijte místo solamylu, trošku psyllia.
TOPINAMBUROVÉ RÖSTI....topinambury důkladně očistěte, oloupejte a nastrouhejte na hrubém struhadle.
Osolte a nechte 15 minut odpočinout. Potom vymačkejte všechnu šťávu, přidejte pepř, vajíčko, lžíci psyllia.
Na pánvičku, nebo do lívanečníku tvořte placičky a usmažte....nejlépe na ghí.