Server iGurmet zveřejnil recept z restaurace vyhlášené místními recepty z Vinohradského parlamentu.
Suroviny: 2 kg vepřového masa (s kůží a kostí), 1 cibule, 4 vepřové nožičky, 3 stroužky česneku, špetka soli a mletý černý pepř. Na obalení: hladká pšeničná mouka, 4 kusy vejce a strouhanka
Maso ze zadní části vepříka (tam, kde začíná ocásek) vložíme do hrnce společně s nožičkami a kolenem, přidáme cibuli, česnek a špetku soli. Pozvolna vaříme do úplného změknutí. Maso vyndáme a po vychladnutí rozebereme na malé kousky, které vložíme do nádoby s rovným dnem. Vývar zredukujeme, přilijeme k masu a dochutíme solí a špetkou černého pepře. Lehce promícháme a necháme přes noc v lednici. Druhý den maso nakrájíme na kostky, které obalíme v trojobalu, a smažíme dokřupava v rozpáleném oleji při teplotě 180 °C. Ke kroketě podáváme hořčicovou studenou omáčku z majonézy a marinovanou červenou cibuli.
.
A na večeři si pak můžeme dát salát se Sumahem
.
Další krajové speciality najdete pod štítkem Praha